kr
Ej i lager
Produktvikt: 260 g
BÄRIG / MJUKFYLLIG / SYLTIG
Detta är en experimentlott, där Milton Panteviz på gården Guadalajara i regionen Huila har gjort allt han kan för att skapa ett verkligt exotiskt kaffe. Kaffebären plockas på 1800 meters höjd när de har nästan 24 % socker. De separeras därefter i vattenbad och får sedan jäsa i 70 timmar i tätslutande, helt syretäta tunnor i en så kallad anaerobisk fermentering. Kaffet torkas sedan långsamt i 24 dagar på upphöjda torksängar. Resultatet blir ett mjukfylligt kaffe med kraftfulla frukttoner och en nästan alkoholig fyllighet. Ett kaffe som lämnar få oberörda.
Rostningsdatum | 2020-11-17 |
EAN | 103557 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart