kr
I lager - Skickas inom 24 tim
Produktvikt: 260 g
GUL STENFRUKT • KARAMELL • MUSKOVADOSOCKER
Här har vi en makalöst mjuk och balanserad mikrolott med en milt fruktig karaktär!
Graciela Rodriguez Ospina med familj – på gården San Gabriel i regionen Huila – producerar fantastiska kaffen från bland annat varieteten Papayo Bourbon. San Gabriel har som idé att engagera kvinnor i gårdens alla viktiga uppgifter och erbjuder dem möjligheter att utvecklas inom sitt område. Graciela själv är övertygad om att kvinnor är kapabla att uppnå vad som helst, och säger att ”investering i kvinnor ger överlägsen kvalitet”.
Kaffebären plockas på 1900 meters höjd när de är mörkröda och fyllda med socker och separeras därefter med vatten innan de skalas och fermenteras anaerobt; utan syre. Resultatet blir ett komplext och mycket mjukfylligt kaffe med milda smaker av karamell, söt choklad, torkad frukt och persika.
Land: Colombia
Producent: San Gabriel – Graciela Rodriguez
Region: Palestina – Huila
Växthöjd: 1900 meter
Art/Varietet: Papayo Bourbon
Processmetod: Anaerobisk Honey
Torkmetod: Upphöjda torkbäddar
Skördeperiod: Juli-September 2025
Lott-storlek: 60 kg
| Rostningsdatum | 2025-12-01 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt

© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart