kr
Ej i lager
Produktvikt: 280 g
Sött med toner av blåbär, fruktig kakao
Guji Gigesa är ett bergigt område med väldränerad och ymnig jord. Naturen är grön och frodig, och här har kaffeträden växt fritt långt innan vi började dricka kaffe. Bärtorkat kaffe låter bönan få en lång kontakttid med fruktköttet, eftersom bären torkas långsamt under 15-18 dagar. Detta get kaffet den söta fruktiga smak som många av oss har lärt oss känna igen, och uppskatta. Detta kaffet kommer från en familjeägd process-station som Per Nordby har jobbat med och besökt återkommande de senaste fyra åren.
Odlingsland: Etiopien
Region: Shakiso, Guji
Odlingshöjd: 1800-1950 möh
Varietet: Heirloom
Process: Natural
Odlare: Faysel Yonis
Rostningsdatum | 2020-05-19 |
EAN | 103216 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart