Köp kaffe online - alltid nyrostat från Svenska och Italienska rosterier - kaffeskola

Varukorgen är tom

Abakundakawa betyder ”de som älskar kaffe” på Kinyarwanda, och är ett passande namn för ett kooperativ som producerar Rwandas kanske bästa kaffe. Kooperativet har 1961 medlemmar som var för sig har en liten odlingslott. Efter skörd samlar man kaffet i kooperativets tvättstation, där det fermenteras 48 timmar och sedan torkas. Abakundakawas kaffe hamnar alltid högt i Cup of Excellence auktionerna, och man framhäver ofta den långa fermenteringstiden som en viktig del av förklaring till den exceptionellt goda kvaliteten.

Varietet: 100 % Arabica. Red Bourbon  

Behandling: Tvättad  

Odlare: Småodlare i kooperativet Abakundakawa i byn Minazu  

Altitud: 1750-1850 meter  

Region: Gakenke distriktet  

Land: Rwanda 

Ljusrostat

Rostningsdatum Tillfälligt borta!
KONTAKT

Torsgatan 47
113 37 Stockholm

Telefon: 08-121 555 85
E-post: info@kaffecompagniet.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Vardagar    10:00 - 18:00
Lördagar    11:00 - 15:00
Söndagar   Stängt

Nets - Payments made easy

© Kaffecompagniet  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart