Artikelnummer:
102595

Burundi Gaharo Hill, Double Fermentation, 250 gr

139 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
  Köp »
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Rostad 28/5

Denna kaffeserie från Gaharo Hill i Burundi är ett kul experiment som Johan&Nyström gjort tillsammans med sina vänner på Long Miles Coffee Project. Den 9:ejuni samlades kaffebär av varieteten Burbon in från fler än 400 kaffebönder på Gaharo Hill in och blev denna microlott. Lotten delades upp i tre delar och fermenterades på olika sätt.

TANK 1: DRY FERMENTATION
Allt vatten hälldes avoch kaffet fermenterades sedan i 16 h.

TANK 2: DOUBLE FERMENTATION (AKTUELL)
Detta experiment startade på samma sätt som det första men efter 16 h flyttades kaffet till en annan tank fylld med nytt vatten och kaffet fick där fermentera i ytterligare 16 h.

TANK 3: WET FERMENTATION
Den tredje tanken fyllde man upp med nytt vatten direkt och kaffet fermenterades i 16h.



Kundsupport

Medlem

Följ oss

Handla

Företaget