Artikelnummer:
102678

J&N Colombia Finca Naranjos, 250 gr

Rostad 2/7

Johan&Nyström skriver:

"Detta är ett enastående colombianskt kaffe med en kvalitet som verkligen knockade oss vid koppningsbordet! Kaffet bjuder på härligt blommiga smaker av tropisk frukt och stenfrukt.

Finca Los Naranjos består bara av 2 hektar kaffeodling. Här odlas bourbon, tabi och en mycket gammal typica. Under tidens gång har en mycket unik hybrid från dessa gamla typikaträd växt fram, vilket gör detta kaffe särskilt komplext med smaker av tropiska frukter och en långvarig sötma.

Carlos Enrique är en andra generationens kaffebonde som lärt sig det mesta han vet från sin fars 30-åriga erfarenhet. Kaffebönder i detta område har traditionellt bara sålt sitt kaffe till mellanhänder, som blandade det och sålde det utan spårbarhet eller premier, vilket inte gav bönderna incitament att förbättra kvaliteten på kaffet. Detta håller dock på att förändras och Carlos Enrique får nu högre inkomster och ett ordentligt erkännande för sitt hårda arbete med att odla bättre kaffe."Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Kundsupport

Medlem

Följ oss

Handla

Företaget