Köp kaffe online - alltid nyrostat från Svenska och Italienska rosterier - kaffeskola

Varukorgen är tom

Profitec Pro 700 är minst sagt en klassiker när det kommer till PID-styrda dubbelkokare. Klassisk styling och god prestanda har gjort den till ett av de populärare valen för den som är ute efter en rejäl dubbelkokarmaskin med rotationspump och E61-grupp.

De digitalstyrda dubbelkokarna gör att du gång efter gång får precis rätt temperatur för bryggning och samtidigt möjligheten att ta fram precis de smaker du önskar ur alltifrån häftiga ursprungskaffen till traditionella italienska blandningar.

Eureka Atom 60 blir slutligen en utmärkt kombo till en espressomaskin av toppklass. Just kombinationen av säreget tyst drift och precis lagom stor bönbehållare gör den väldigt väl avpassad för köket, då de flesta av oss inte driver cafén på fritiden. Den lättmanövrerade interfacet (med färgskärm!) gör att du lätt kan justera så att du får precis rätt mängd kaffe, samt se hur välanvända dina malskivor är med hjälp av den innbyggda räknaren. Unikt med kvarnar från Eureka är också hur lätta de är att göra rent och montera isär. Några få skruvar leder dig rakt in till den övre malskivehållaren, och du kan på så sätt borsta rent inuti kvarnen utan att ändra malgraden

KONTAKT

Torsgatan 47
113 37 Stockholm

Telefon: 08-121 555 85
E-post: info@kaffecompagniet.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Vardagar    10:00 - 18:00
Lördagar    11:00 - 15:00
Söndagar   Stängt

Nets - Payments made easy

© Kaffecompagniet  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart