kr
Ej i lager
Produktvikt: 260 g
Röda söta bär, mandel, krusbär.
Gishubi ligger ett stenkast från Kibiraskogen, och den inhemska fågeln ”Jätteturako" ses ofta här. Den svala dimman från skogen sveper varje dag ner över kaffeträden, vilket ger ett svalt mikroklimat som gör att kaffebären mognar långsammare. Det hjälper till att utveckla smak och arom på kaffet från Gishubi. Kaffet bärtorkas, och innan torkning sorteras omogna och skadade bär bort för att ytterligare öka kvalitén. Bären ligger på tork i 25-30 dagar tills dom nåt den rätta fuktighetsgraden och kan göras redo för export.
HELA BÖNOR 250 gr
Rostningsdatum | 2021-05-31 |
EAN | 103762 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart