Produktvikt: 260 g
BLÅBÄR • JORDGUBBE • KARAMELL
Rafael Silva övervakar all produktion vid familjens kaffegårdar och driver även deras tvättstation San Pedro i Apaneca, El Salvador. Här finns specialdesignade torkväxthus och metoderna för att fermentera och torka kaffet är oändliga. Efter varje plockning så delas bären upp efter gård, varietet och process och hålls åtskilda under hela säsongen.
Den här mikrolotten från deras gård Siberia är en traditionellt torkad mikrolott på den inhemska varieteten Pacamara. Rafael har låtit kaffebären torka i sitt eget fruktkött så att all den fullmogna sötman från bären gått in i kaffet. Resultatet är ett kaffe med karaktär av vanilj, persika och körsbär. Här hittar vi också toner av mjölkchoklad och gula bär. Mjukt, sött & gott.
LAND: El Salvador
PRODUCENT: Rafael Enrique Silva Hoff – La Siberia Farm
REGION: Santa Ana, Apaneca
VÄXTHÖJD: 1675 meter
ART/VARIETET: Pacamara
PROCESSMETOD: Bärtorkad / Natural
TORKMETOD: Upphöjda torkbäddar under skydd
SKÖRDEPERIOD: Mars 2022
LOTT-STORLEK: 210 kilo
Rostningsdatum | 2023-02-22 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart