kr
I lager - Skickas inom 24 tim
Produktvikt: 260 g
SÖTA BÄR • PERSIKA • FÄRSKA FIKON
På den 20 hektar stora gården Villa Betulia - som vi har köpt kaffe från och besökt flera gångar - odlar Luis Anibal Calderón en mängd olika kaffevarieteter, varav Rayardo Bourbon är en av dem. Bären från denna varietet sticker ut på alla sätt - från den vackert randiga strukturen på de mogna kaffebären, till den sött komplexa smaken från bönorna. På denna mikrolott så har Luis skalat bären, fermenterat dem ett dygn som Honey, innan han sköljt dem i vatten tills allt socker har avlägnats. Luis själv kategoriserar kaffet som våtförädlat, den korta tid som kaffet ligger i sitt eget socker är för att lyfta fram de mjuka persikotonerna. Resultatet är ett sötfruktigt kaffe med en mjuk fyllighet och komplex munkänsla.
Rostningsdatum | 2024-03-06 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart