HEM / KAFFEMASKINER / Kvarnar / Fellow ODE, Svart

64 millimeters malskivor. 31 malningsgrader. Single dosekompatibel.

En jämn och bra malning är essentiellt för en god kopp kaffe. Ode från Fellow levererar precis det. Varje gång du trycker på knappen, levererar Ode precist malt malet kaffe. Detta är tack vare Odes platta stora malskivor, en kraftfull tyst motor med PID feedback, och en simpel malningsjustering.

Perfekt för hemmet

Vi kan lova att Ode erbjuder en banbrytande malningsupplevelse. Ode har en mindre bönbehållare, inte bara för att passa så bra som möjligt i ditt kök, utan också för att bönorna ska utsättas för syre så lite som möjligt.

Det sitter i detaljerna

Det är ingenjörskapet bakom Ode som separerar den från resten. Med en magnetisk utloppsbehållare för renlighet, en malningsknack för minskning av "retention", och autostoppfunktion beter sig Ode som en riktig professionell kafékvarn

Detaljer:

  • Material: Malskivor av rostfritt stål, aluminiumchassi och plastbas.
  • Dimensioner: (LxBxH) 23,9 x 10,5 x 24,2 cm
  • Vikt: 4,5 kg
  • Sladdlängd: 1 m
  • Effekt: 140W
Tillverkare Fellow
Tillverkare Art.nr. FEL888
Ode är byggd för att dominera bryggkaffe. Detta betyder tyvärr att Ode inte är till för moka- och espressomalning. Malningsspannet är inte brett nog. Dessutom har inte Ode ett stativ för att mala ner i ett portafilter, och har ett malverk som är precisionsbyggd för att göra den bästa koppen bryggkaffe. Varför lämnades espresso ur ekvationen? Fellow tycker att många hemmakvarnar tappar i kvalitét när de försöker ackommodera ett så brett spann av malning. Espresso förtjänar speciellt kalibrerade malskivor för att verkligen få till en bra shot, detta går helt enkelt inte lika bra med en kvarn som också är byggd för att mala bra bryggkaffe.
KONTAKT

Torsgatan 47
113 37 Stockholm

Telefon: 08-121 555 85
E-post: info@kaffecompagniet.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Vardagar    10:00 - 18:00
Lördagar    11:00 - 15:00
Söndagar   Stängt

Nets - Payments made easy

© Kaffecompagniet  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart