kr
Ej i lager
Produktvikt: 600 g
JORDGUBBE • KARAMELL • SÖRKÖRSBÄR
Denna mikrolott har bearbetats med vad producenten kallar den naturliga fermenteringsprocessen, vilket innebär att kaffebären fermenteras efter plockning ihop med en naturlig jäst, skapad från kaffebärens eget fruktsocker. Fermentationen ger kaffet en extra sötma och komplexitet, vilket skapar en balanserad espresso med tropiska toner.
Vikt: 0,50 kg
Land: Brasilien
Producent: Fazenda Do Engenho
Region: Carmo De Minas
Växthöjd: 1100 meter
Art/Varietet: Yellow Bourbon
Processmetod: Anaerobiskt med inhemsk jästkultur
Torkmetod: Sol på upphöjda bäddar
Skördeperiod: Maj 2024
Lott-storlek: 560 kilo
| Rostningsdatum | 2025-08-12 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt

© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart