kr
I lager - Skickas inom 24 tim
Produktvikt: 260 g
BLODGRAPE • JORDGUBBE • TROPISK FRUKT
Denna mikrolott på varieteten Yellow Bourbon har genomgått anaerobisk fermentation, där kaffebären fermenteras i slutna tunnor tillsammans med en naturlig jäst som kommer från bärens eget fruktsocker. Fermentationen ger kaffet en extra sötma och komplexitet, vilket resulterar i ett rund och fylligt kaffe med mjuk balans och tropiska frukttoner.
Detta kaffe bearbetas genom den naturliga fermenteringsprocessen. Detta börjar långt före själva processen, det kräver kaffebär som plockas när de är fullt mogna. Vid sidan av den traditionella utvärderingen av mognad genom körsbärens färg eller till och med genom att tugga på dem, mäts nivån av lösligt sockerinnehåll (mål: 22-24 ºBrix).
Land: Brasilien
Producent: Fazenda Do Engenho
Region: Carmo De Minas
Växthöjd: 1100 meter
Art/Varietet: Yellow Bourbon
Processmetod: Anaerobiskt med naturlig jästkultur
Torkmetod: Sol på upphöjda bäddar
Skördeperiod: Juni 2024
Lott-storlek: 680 kilo
Rostningsdatum | 2025-05-22 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart