kr
I lager - Skickas inom 24 tim
Produktvikt: 260 g
ANANAS • TROPISK FRUKT • KARAMELL
Här hittar vi ett kaffe med en rik och söt karaktär, där smaker av mandarin, persika, mjölkchoklad, mango och gula hallon framträder. I denna mikrolott packas de färska kaffebären tätt i GrainPro-säckar för att jäsa anaerobt (utan syre) i 18 till 24 timmar. Denna process främjar specifika mikrobiella interaktioner som utvecklar ett elegant och fruktigt kaffe, med tydliga toner av bär, söt frukt och karamell. Efter jäsningen sköljs bären noggrant och torkas sedan i direkt solljus på upphöjda torkbäddar, en process som tar omkring tre veckor.
LAND: Etiopien
PRODUCENT: Idido Washing Station
REGION: Yirgacheffe
VÄXTHÖJD: 1960-2090 meter
ART/VARIETET: Heirloom
PROCESSMETOD: Anaerobisk Naturel
TORKMETOD: Sol på upphöjda bäddar
SKÖRDEPERIOD: Januari-Februari 2025
Rostningsdatum | 2025-08-04 |
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart