HEM / KAFFE / J&N Birthday Roast Espresso, 500 g

Här är vad Johan & Nyström själva säger om detta kaffe: "Vi är glada att få dela med oss av en detta kaffe som manifesterar tradition, vänskap och en strålande framtid. I år firar vi 20 år av kafferevolution, och vill presentera några av visionärerna bakom kaffet i denna blend.

Menendez Family Farms i El Salvador har vuxit tillsammans med oss, de har växt och företaget blomstrat även när tiderna varit svåra. Deras orubbliga engagemang speglar vårt åtagande om kvalitet. I Brasilien har FAFCoffees och Croce-familjen förvandlat deras gård till ett hållbart paradis, ett bevis på våra gemensamma värderingar. Varje kaffe från dem är ett steg mot en bättre framtid. Graciano Cruz, vår vän från Panama, är en pionjär som har omdefinierat kaffekulturen och satt nya standarder som inspirerar oss alla. I hjärtat av Burundi är Long Miles Coffee Project av Ben och Kristy Carlson bevis på att bra kaffe kan vara en kraft för det goda, en symbol för rättvisa och kvalitet. Och Wicho Valdez från Guatemala, vars kaffe länge har varit en del både i vårt single origin-sortiment och blends, säkerställer att ribban alltid ligger lika högt. 

Denna espresso-blandning är vårt stora TACK till dessa producenter, och till er, som har varit med i vår revolution. Varje kopp är ett firande av vår historia och en skål för framtiden, till 20 år av att göra kaffevärlden bättre - och för 20 år till!"

Ursprung: Brasilien, El Salvador, Guatemala, Panama, Burundi
Producenter: FAFCoffees, Menendez Family Farms, Wicho Valdez, Graciano Cruz, Long Miles Coffee Project
Varieteter: Caturra, Yellow Catuai, Red Bourbon, Mundo Novo, & Pacamara
Processmetoder: Bärtorkat & Tvättat
Smaker: Söta, intensiva och lite galna

Rostningsdatum 2024-06-03
EAN 7350145731646
KONTAKT

Torsgatan 47
113 37 Stockholm

Telefon: 08-121 555 85
E-post: info@kaffecompagniet.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Vardagar    10:00 - 18:00
Lördagar    11:00 - 15:00
Söndagar   Stängt

Nets - Payments made easy

© Kaffecompagniet  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart