HEM / KAFFE / J&N Los Lajones Arriba, Geisha, 200 g

GRACIANO CRUZ

Graciano Cruz är en av de mest uppskattade kaffeproducenterna världen över, känd för sitt exceptionella arbete i Panama, El Salvador, Etiopien, Peru, Taiwan och Brasilien. Med ett djupt engagemang för ekologiskt jordbruk och den bärtorkade processmetoden är Graciano en verklig inspiration inom kaffeindustrin. Hans orubbliga passion ligger i produktionen av just bärtorkat och honeys, där inte en enda droppe vatten används i processen. Istället genomgår kaffebären noggrann torkning på upphöjda bäddar, vilket säkerställer en jämn och grundlig torkning. Under Gracianos noggranna övervakning torkar bären långsamt på dessa bäddar, vilka ger en optimal luftcirkulation och skyddar dem från eventuell mögelutveckling. Denna exakta och uppmärksamma process ger en utsökt kopp, kännetecknad av livlig syra, djup sötma och tropiska frukter. 

Ursprung: Panama
Region: Boquete
Producent: Graciano Cruz
Gård: Los Lajones
Höjd: 2000 m.ö.h
Varietet: Geisha
Process: Bärtorkat
Smaker: Ett komplext och elegant kaffe med smaker av jasmin, nektarin och persika

Detta kaffe ingår i Johan & Nyströms Prime-serie, en serie kaffen som inkluderar spjutspetsen av specialkaffe. Kvaliteten och smaken är oslagbar och det är en upplevelse i sig att dricka ett av dessa kaffen. 

De släpper dem endast 3-4 gånger per år vilket gör kaffena i serien extremt sällsynta och väldigt eftertraktade – det finns bara runt 200 påsar per gång. Dessa kaffen är ofta av en exklusiv varietet, producerade med moderna och innovativa metoder. För den som letar efter den ultimata kaffeupplevelsen vågar vi garantera att Prime-serien kommer tillfredsställa även de mest raffinerade smakpreferenserna.

Rostningsdatum 2023-08-30
KONTAKT

Torsgatan 47
113 37 Stockholm

Telefon: 08-121 555 85
E-post: info@kaffecompagniet.se

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Vardagar    10:00 - 18:00
Lördagar    11:00 - 15:00
Söndagar   Stängt

Nets - Payments made easy

© Kaffecompagniet  |  Om cookies  |  Sitemap
Powered by SiteSmart