ALLTID SNABB LEVERANS & FRAKTFRITT FRÅN 350:-
ALLTID FÄRSKT & NYROSTAT KAFFE
1685 - Fransmannen, 500 g
Här är kaffet för dig som älskar en riktigt eldig mörkrost. Smaken är extremt kraftig, bittersöt och har en aningen bränd karaktär. Bönorna är glansiga då oljorna i kaffet trängts fram i den hårda rostningen. Som gjord för en Café Au Lait.
I lager - Skickas inom 24 tim
Haugaard Kenya KII, 500 g
Här hittar vi ett kenyanskt kaffe med tydlig syra och toner av klassisk vinbär, nypon och älgört.Här är vad Haugaard själv har att säga om detta kaffe: "Kenya Kii. Fantastiskt. Jag är så glad att jag fick den här lilla lotten. AA+ betyder ganska mycket. Inte bara plockningen på 1750-1800 meter, utan sorteringen är ganska modern. Fullmoget som skiljs av med vatten. Waste? Nej, de snöbelagda topparna från mount Kenya ger smältvatten som rikligt strömmar ner
I lager - Skickas inom 24 tim
1685 - Monsun Malabar, 500 g
KRAFTFULL • LÅG SYRA • MJUK Precis så här kan man tänka sig at det första kaffet som skeppades från Indien i slutet av 1600-talet smakade. Kaffebönorna låg då som nu exponerade för monsunvindar på fartygen. Vilket ger kaffet en mörk, mjuk och mid karaktär, helt utan syra.
I lager - Skickas inom 24 tim
Gringo Etiopien Idido Anaerobic, 250 g
ANANAS • TROPISK FRUKT • KARAMELL Här hittar vi ett kaffe med en rik och söt karaktär, där smaker av mandarin, persika, mjölkchoklad, mango och gula hallon framträder. I denna mikrolott packas de färska kaffebären tätt i GrainPro-säckar för att jäsa anaerobt (utan syre) i 18 till 24 timmar. Denna process främjar specifika mikrobiella interaktioner som utvecklar ett elegant och fruktigt kaffe, med tydliga toner av bär, söt frukt och karamell. Efter jäsningen sköljs
I lager - Skickas inom 24 tim
Vardagar 10:00 - 18:00
Lördagar 11:00 - 15:00
Söndagar Stängt
© Kaffecompagniet | Om cookies | Sitemap
Powered by SiteSmart